Missió, Visió i Valors

MISSIÓ

L’Orfeó Vigatà vol impulsar l’activitat coral i musical del nostre país, fent d’ella un element de cohesió social, de creixement personal i artístic. Volem transmetre a la ciutadania els valors i les emocions que ens aporta la música.

VISIÓ

Volem ser un entitat coral de referència del nostre país, buscant l’excel·lència musical i el compromís social i cultural amb el nostre territori.

VALORS

COMPROMÍS amb la cultura del nostre país i amb la seva gent, potenciant el talent musical propi; amb la societat, fent del cant coral un element integrador; i amb els nostres reptes musicals.

Cercar sempre la QUALITAT en totes les nostres produccions, per posar en valor la veu humana, l’instrument musical més antic i perfecte.

ESFORÇ I APRENENTATGE de tots els cantaires per tal de contribuir a la millora global del cor.

IL·LUSIÓ en tot allò que fem, amb la certesa que el cant coral és la forma més eficaç d’acostar les persones a una vivència profunda de la música.

Com entitat centenària, valorem i respectem la nostra TRADICIÓ, i alhora fomentem la INNOVACIÓ, convençuts que la música és un element viu, que sempre pot donar resposta als canvis socials.

La SOLIDARITAT entre  els cantaires i la col·laboració amb la societat, davant de necessitats diverses, forma part del nostre ADN des dels orígens de l’entitat.