Notícies – Recull de premsa

Molt contents d’haver pogut compartir aquesta diada de Temps de Flors 2022 amb el Cor Maragall i cantar Naturalment, música, amb una selecció acurada d’obres que volen reflectir la relació de l’home amb la natura.

El 8 d’abril de 2022.
Stabat Mater de František Tůma a l’Església dels Dolors de Vic. Després de la missa dedicada a la Mare de Déu dels Dolors, vàrem tenir el goig de poder cantar aquesta obra per a cor mixt i orgue. El públic, que va omplir els dos passis, va poder apreciar la bellesa i expressivitat amb què l’autor explica el dolor de la Mare de Déu

Enguany l’Orfeó Vigatà ha pogut oferir un Gran Concert de Cap d’any el dia 1 de gener de 2022 a Can Costa i Font de Taradell. Hem pogut anar superant totes les dificultats derivades de la pandèmia i finalment oferir aquest concert amb cor i orquestra que significa el tret de sortida de l’any en què l’Orfeó Vigatà celebra el seu 120è aniversari.

El diumenge dia 21 de novembre l’Orfeó va oferir un concert per celebrar la diada de Santa Cecília compartit amb el Cor Maragall de Girona. Era un projecte que ja havíem hagut d’ajornar per la Covid i que finalment us vam poder oferir. Les col·laboracions per a concerts compartits amb altres cors ens fan molta il·lusió i esperem que puguem retornar-los la visita a l’edició següent de Temps de Flors

El concert del dia 4 de juliol als jardins de l’Hotel Les Clarisses va fou la cloenda de la temporada 20-21. Agraïm a tothom l’assistència i esperem que gaudíssiu de l’espectacle que en col·laboració amb l’EART Vic i la Maria Peix, us vam oferir.

El concert del diumenge dia 28 de febrer a l’Atlàntida va fer-nos sentir una gran emoció i estem molt contents de poder compartir-vos la crítica que en va fer El 9 Nou. Esperem que aviat us puguem oferir també algun enllaç als vídeos de YouTube.

El 9 Tv entrevista la nostra presidenta, Sara Duch, amb motiu del concert que oferirà l’Orfeó Vigatà a l’Atlàntida després d’un any de no poder cantar en públic.

El 9 Nou publica un article on el concert que l’Orfeó oferirà a l’Atlàntida i com ha treballat durant la pandèmia per mantenir l’activitat i la cohesió del cor.