Notícies – Recull de premsa

CONCERT DE CELEBRACIÓ DEL 120è ANIVERSARI – FESTA MAJOR

Entrevista a Daniel Antolí i Plaza, director de l’Orfeó Vigatà

Creu de Sant Jordi per a l’Orfeó Vigatà

Created with GIMP

CREU DE SANT JORDI

El Govern ens ha concedit la Creu de Sant Jordi a l’Orfeó Vigatà: Per 120 anys de trajectòria modèlica en la difusió i la promoció de l’activitat coral i musical tant a la plana de Vic com a la resta del país, fent-ne un element de cohesió social, de creixement personal i artístic. En reconeixement de l’objectiu complert de transmetre a la ciutadania els valors i les emocions que ens aporta la música, el patrimoni cultural i el talent des de l’excel·lència d’un treball sostingut en el temps i compromès també amb la realitat social del seu entorn. A la magnífica feina feta també per promoure tots aquests valors entre els infants, a través de la Coral Espurna, el cor infantil de l’Orfeó.

CONCERT A GIRONA “TEMPS DE FLORS”

Molt contents d’haver pogut compartir aquesta diada de Temps de Flors 2022 amb el Cor Maragall i cantar Naturalment, música, amb una selecció acurada d’obres que volen reflectir la relació de l’home amb la natura.

CONCERT DEL MERCAT DEL RAM A L’ESGLÉSIA DELS DOLORS

El 8 d’abril de 2022.
Stabat Mater de František Tůma a l’Església dels Dolors de Vic. Després de la missa dedicada a la Mare de Déu dels Dolors, vàrem tenir el goig de poder cantar aquesta obra per a cor mixt i orgue. El públic, que va omplir els dos passis, va poder apreciar la bellesa i expressivitat amb què l’autor explica el dolor de la Mare de Déu

CONCERT DE CAP D’ANY A TARADELL

Enguany l’Orfeó Vigatà ha pogut oferir un Gran Concert de Cap d’any el dia 1 de gener de 2022 a Can Costa i Font de Taradell. Hem pogut anar superant totes les dificultats derivades de la pandèmia i finalment oferir aquest concert amb cor i orquestra que significa el tret de sortida de l’any en què l’Orfeó Vigatà celebra el seu 120è aniversari.

El diumenge dia 21 de novembre l’Orfeó va oferir un concert per celebrar la diada de Santa Cecília compartit amb el Cor Maragall de Girona. Era un projecte que ja havíem hagut d’ajornar per la Covid i que finalment us vam poder oferir. Les col·laboracions per a concerts compartits amb altres cors ens fan molta il·lusió i esperem que puguem retornar-los la visita a l’edició següent de Temps de Flors

El concert del dia 4 de juliol als jardins de l’Hotel Les Clarisses va fou la cloenda de la temporada 20-21. Agraïm a tothom l’assistència i esperem que gaudíssiu de l’espectacle que en col·laboració amb l’EART Vic i la Maria Peix, us vam oferir.

El concert del diumenge dia 28 de febrer a l’Atlàntida va fer-nos sentir una gran emoció i estem molt contents de poder compartir-vos la crítica que en va fer El 9 Nou. Esperem que aviat us puguem oferir també algun enllaç als vídeos de YouTube.

El 9 Tv entrevista la nostra presidenta, Sara Duch, amb motiu del concert que oferirà l’Orfeó Vigatà a l’Atlàntida després d’un any de no poder cantar en públic.

El 9 Nou publica un article on el concert que l’Orfeó oferirà a l’Atlàntida i com ha treballat durant la pandèmia per mantenir l’activitat i la cohesió del cor.